Foto: EPA
Foto: EPA

Musk je na Twitterju zapisal, da se tako mama kot prvorojenec počutita dobro, ob tem pa je delil tudi fotografijo, kako v naročju drži svojega novorojenčka.

32-letna glasbenica in poslovnež sta svoje razmerje prvič javno predstavila leta 2018, ko sta se skupaj sprehodila po rdeči preprogi na Met Gali.

Pevka Grimes je februarja v intervjuju spregovorila o nosečnosti in pripravah na prihod otroka. Takrat je priznala, da je ena njenih glavnih prioritet povezovanje in preživljanja kakovostnega časa z otrokom, zaradi česar je "ustvarila digitalno različico sebe".

To je utemeljila z besedami, da bo še vedno lahko koncertirala, hodila na fotografiranja in počela ostale stvari, brez da bi morala fizično zapustiti svojega otroka.

"Digitalno telo mi omogoča, da bom lahko delala tudi proti koncu nosečnosti in po rojstvu otroka," je pojasnila. "Trenutno težko hodim na fotografiranja in se stlačim v določena oblačila, zato mi pomaga moja digitalna različica in promovira mojo novo studijsko ploščo. Številni prijatelji nimajo otrok, ker so zaskrbljeni glede svojih karier, midva pa sva želela najti način, kako to težavo premostiti."

Za glasbenico je to prvi otrok, 48-letni Musk pa ima iz prvega zakona z Justine Wilson že pet sinov, dvojčka in trojčke.