David Furnish je boter sinu Elizabeth Hurley, Elton pa je boter Brooklyjina in Romea Beckham. Foto: Reuters
David Furnish je boter sinu Elizabeth Hurley, Elton pa je boter Brooklyjina in Romea Beckham. Foto: Reuters

"Nič še ni uradno potrjeno, ampak moram reči, da so vaši viri zelo dobri. Za zdaj ne želim nič več komentirati, saj vas bomo kmalu obvestili o tem, kdo bo boter najinemu sinčku," je bil skrivnosten David Furnish.

Elton John in Lady Gaga sta se spoprijateljila na lanski podelitvi glasbenih nagrad grammy, na kateri sta skupaj nastopila. Vse od takrat je njuno prijateljstvo vse tesnejše, Elton pa je nekoč celo izjavil, da je Lady Gaga zanj kot hči.

In zakaj Elton John tako zelo ceni Lady Gaga? "Ona zagovarja strpnost in sprejemanje vsakega posameznika takšnega, kot je. To je najboljše sporočilo na svetu - svoboda, da ste lahko tisto, kar želite biti, da počnete tisto, kar želite početi, in da ljubite tiste, ki jih želite ljubiti," je v enem izmed intervjujev dejal glasbenik.

Lady Gaga naj ne bi bila edina botra dvomesečnemu Zacharyju. Elton in David naj bi malčku izbrala kar nekaj boter - poleg kontroverzne pevke naj bi to vlogo dobili še Eltonova najboljša prijateljica Ingrid Sischy in njeno dekle Sand Brant.