"Iskreno opravičilo Rihanni za tisto skladbo, ki je nehote prišla v javnost. Oprosti, Rih, nisem ti želel povzročati skrbi," pravi v skladbi Zeus.

Z novim besedilom se je navezal na skladbo, ki je v javnost nehote prišla leta 2019 in v kateri pravi, "da seveda se bom postavil na stran Chrisa Browna".

Skladba o tem, kako Eminem podpira Chrisa Browna, je v javnost prišla pomotoma. Takrat se je Eminemov predstavnik za odnose z mediji nanjo odzval z besedami, da je to nekaj, kar je staro več kot 10 let. "Takoj po tem, ko je ustvaril to pesem, jo je čisto spremenil in ustvaril nekaj novega."

Skladba Zeus je del Eminemovega albuma z naslovom Music to be Murdered By Side B, ki ga je na presenečenje oboževalcev predstavil v petek in je nekakšna spremna beseda za album, ki je izšel januarja letos z naslovom Music to be Murdered By.

V pesmi Eminem med drugim priznava, da je s prvotnim besedilom naredil napako.

Eminem in Rihanna sta večkrat glasbeno sodelovala, med drugim leta 2010 pri uspešnici Love the Way You Lie, nato pa še leta 2012 pri skladbi Numb ter leta 2013 pri skladbi The Monster.

Chris Brown priznal krivdo

8. februarja 2009 bi morala Rihanna nastopiti na podelitvi grammyjev, a je bil njen nastop nenadoma odpovedan. Kmalu se je razširila novica, da jo je Brown brutalno pretepel. Pevca so aretirali in proti njemu vložili obtožnico zaradi fizičnega napada, on je krivdo priznal in obsodili so ga na pet let pogojne kazni ter terapijo, ob tem pa mu izdali še nalog o nepribliževanju pevki. Kljub temu je par zakopal bojno sekiro in leta 2012 poskusil znova, dokler se nista leta 2013 dokončno razšla.