Victoria Beckham je edina, ki se ne bo pridružila turneji. Foto: Reuters
Victoria Beckham je edina, ki se ne bo pridružila turneji. Foto: Reuters
Sorodna novica Mel B priznala: "Da, spala sem z Ginger Spice"

V oddaji z Jonathanom Rossom je razložila, da se je po razkritju Mel B počutila zapostavljeno, hkrati pa zatrdila še, da njihovi odnosi kljub namigovanjem nikakor niso okrnjeni ter da se zagotovo odpravljajo na turnejo. "Vaje začnemo v ponedeljek!"

Dodala je, da so se o vsem skupaj pogovorile in da so se v časih, ko so bile na vrhuncu slave, resnično veliko zabavale. "Sama sicer nisem vedela ničesar več, ampak odnosi med nami so zdaj v redu, v ponedeljek začenjamo."

Glede Mel B pa je dejala, da ima rada njeno spontanost, da je takšna že od nekdaj ter da ima vedno ogromno energije. "Včasih ji je kar težko slediti."

Ni vse tako rožnato

Na drugi strani nekateri viri poročajo, da položaj med dekleti ni tako rožnat. Ginger Spice je namreč po izjavi Mel B s pomočjo predstavnikov za odnose z javnostmi objavila uradno izjavo, v kateri je celotno situacijo ostro zanikala.

Še pred začetkom turneje naj bi zahtevala, da je njena garderoba na popolnoma drugem koncu prizorišča vsakega koncerta, kot bo soba Mel B. "Ravno tako je zaprosila za dodatno varovanje, saj noče, da Mel B v njeno garderobo ali sobo pride nenapovedana. V zaodrju bo veliko časa preživljala tudi njena družina in Geri noče, da se srečujejo z Mel B."

Turneja, na kateri bo skupno 13 koncertov, se 27. maja začne v Cardiffu, konča pa 15. junija v Londonu. Edina, ki se turneji povratnic ne bo pridružila, je Victoria Beckham. S turnejo naj bi vsakemu od deklet v žep kapnilo 2,5 milijona evrov.