Emma se na smrt boji selitve v Los Angeles, kjer vlada obsedenost z zunanjo podobo. Foto: Harper's Bazaar
Emma se na smrt boji selitve v Los Angeles, kjer vlada obsedenost z zunanjo podobo. Foto: Harper's Bazaar

Zvezdnica filmov o Harryju Potterju nastopa v glavni vlogi v novi številki revije Harper's Bazaar. V spremljevalnem intervjuju je Emma poleg o novem filmu Harry Potter in Svetinje smrti, zadnjem delu najdonosnejše filmske franšize vseh časov, spregovorila tudi o drugih temah, na primer o modi in svojih strahovih.

Botoks pri 22? Ne, hvala.
Eden izmed strahov je tudi strah pred morebitno selitvijo v Hollywood (študij na Univerzi Brown je za zdaj postavila na stranski tir): "LA me na smrt straši. Tam se počutim, kot da bi morala telovaditi štiri ure na dan, preštevati kalorije v vsem, kar dam v usta, si vbrizgavati botoks pri 22 in biti ves čas obsedena s svojim videzom. Zmešalo se mi bo!"

Vitka svetlolaska je že nastopala v vlogi modela za znamko Burberry in tudi predstavila svojo linijo oblačil za People Tree, sodelovala je tudi pri ekološki liniji Alberte Ferretti in bo kmalu na ogled v oglasih za kozmetiko Lancome, ima pa tudi izdelano mnenje o modni industriji: "Lahko je divja in kruta ... Ko sem bila v Bangladešu v tovarni, v kateri izdelujejo oblačila za znamke množične potrošnje, je bilo grozljivo. Poceni obleke vendarle stanejo nekaj - če bi ljudje videli, na kakšen nečloveški način jih izdelujejo, jih nikoli ne bi kupovali."