Amal in George na losangeleški premieri. Foto: Reuters
Amal in George na losangeleški premieri. Foto: Reuters
Amal v obleki Giambattiste Vallija dan po poroki. Foto: EPA

Tokrat je 37-letna Amal uspela zasenčiti hollywoodskega igralca na losangeleški premieri filma Hail, Caesar.

Ljubljenka modnih kritikov je blestela v obleki Giambattiste Vallija, ki je številne spomnila na poroko v Benetkah, ko se je sprehodila v podobni obleki iz kolekcije italijanskega modnega oblikovalca po tem, ko je izrekla usodni da 54-letnemu igralcu. Obe obleki krasita cvetlični okrasitvi, razkrivata pa Amaline dolge noge.

Amal in George na rdeči preprogi nista skrivala ljubezenskih trenutkov, nista pa se mogla niti izogniti vprašanjem o domnevni Amalini nosečnosti. Z oskarjem nagrajeni igralec je na vprašanje enega izmed novinarjev, ali je Amal noseča, odgovoril: "Ne. Ampak všeč mi je, da ste začeli govorice."

"Amal odlično opravlja delo"
George je med drugim povedal, da je zelo ponosen na Amalino kariero, povedal je, da je za njo zelo uspešen teden in da so zahvaljujoč njenemu trdemu delu iz zapora izpustili predsednika Maldivov.

Amal ima izjemno odvetniško kariero. Bila je svetovalka Kofija Anana, ko je bil posebni odposlanec ZN-a za Sirijo, zastopala je tudi nekdanjo ukrajinsko premierko Julijo Timošenko in ustanovitelja WikiLeaks Juliana Assangea, ki je že od leta 2012 v političnem azilu na ekvadorskem veleposlaništvu v Londonu, o zakonodaji s področja človekovih pravic pa predava tudi na Univerzi Columbia.

Fotoutrinke s premiere filma Hail, Caesar, si lahko pogledate spodaj.