Heidi svojima dojkama pravi Hans in Franz, s čimer je želela polaskati svoji domovini. Družina sicer že nekaj let živi v New Yorku. Foto: EPA
Heidi svojima dojkama pravi Hans in Franz, s čimer je želela polaskati svoji domovini. Družina sicer že nekaj let živi v New Yorku. Foto: EPA
Heidi Klum
Heidi je vedno poskrbela, da je bila zelo hitro po nosečnosti znova 'fit'. Pred četrto nosečnostjo so bile njene mere zavidljive: 91-69-94. Foto: EPA

Da plavolasa Nemka pričakuje naraščaj, je javno potrdil njen izbranec, britanski pevec Seal, ki je kar med koncertom v New Yorku občinstvu dejal: "Pred hotelom so me vprašali, ali bo imela Heidi še enega otroka. Tako je, res je, pričakujeva!" je razkril 46-letni glasbenik.

Vsako leto en otrok
Na koncertu je bila tudi njegova izbranka, izjemno uspešna manekenka, ki se je v zadnjih letih podala tudi v televizijski in poslovni svet. V New Yorku je bila družina popolna, saj so Heidi spremljali njeni trije otroci. S Sealom ima dva sinova, dveletnega Johana Rileyja in triletnega Henryja Gunterja, najstarejša hči, štiriletna Leni, pa je plod romance s "plejbojem" formule ena, Italijanom Flaviom Briatorejem.

Po poti Brada in Angeline?
"Seal in Heidi sta izjemno srečna in uživata v skupnem življenju ter druženju z otroki. Vedno sta si želela veliko družino," je dejal njun prijatelj. Heidi, voditeljica resničnostne oddaje The Project Runway, v kateri se predstavljajo nadobudni modni oblikovalci, in nemške različice iskanja manekenk Germany's Next top Model, videti pa jo je bilo mogoče tudi na neštetih modnih revijah in v oglasih, je o starševstvu dejala: "Zdaj sem vedno na drugem mestu, pred Leni pa sem bila najpomembnejša."

Seal in Heidi sta se zaročila na božični večer leta 2004, poročila pa sta se pet mesecev pozneje, 10. maja leta 2005 na plaži v Mehiki.

Heidi je pri 35 letih ena najuspešnejših in prepoznavnejših Nemk in obrazov v svetu mode. Poleg tega ji uspeva usklajevati tudi vse materinske obveznosti. V galeriji si oglejte njen razvoj pod žarometi. Se strinjate, da bi lahko zanjo rekli, da je kot vino - starejša je, boljša je?

A. P.