Manekenka je svojega partnerja med tekmo podpirala na tribunah. Foto: Reuters
Manekenka je svojega partnerja med tekmo podpirala na tribunah. Foto: Reuters
Sorodna novica Zgodovina se ponavlja - Atletico bo še dolgo sanjal o Ronaldu

Rodriguezovo so televizijske kamere na tribunah ujele v solzah, potem ko je Ronaldo s hat-trickom poskrbel za veliki uspeh Juventusa.

Po tekmi pa se mu je poklonila tudi na družbenem omrežju Instagram, kjer je objavila fotografijo nogometaša iz mladih let in zapisala, da mu tega izida 3:0 ne more nihče odvzeti. "Zaslužiš si, ampak ne zaradi nocojšnjih treh zadetkov, temveč zaradi tvoje predanosti."

Dodala je, da je on za svoje moštvene kolege nekdo, ki ga vsakodnevno podpirajo in občudujejo, da ni zgolj soigralec, temveč tudi trener. "Karma obstaja," je še zapisala.

Ronaldo pa je po tekmi večer označil za resnično poseben. "Želel sem si, da bi bil to poseben večer, in res se je zgodil. Nisem vesel le zaradi svojih golov, ampak tudi zaradi odnosa, ki smo ga prikazali. Tak odnos, tak pristop potrebuješ, če želiš osvojiti Ligo prvakov." Dodal je, da je bila ekipa Atletica dobra in zahtevna, vendar pa so zelo močno predstavo na igrišču prikazali tudi oni.

Na tekmi pa je bil tudi njegov najstarejši sin Ronaldo Jr., ki tudi ni mogel skrivati sreče in navdušenja ob očetovem velikem uspehu.