Organizatorka newyorške najbolj vroče zabave za noč čarovnic je bila zelo vesela, da je končno
Organizatorka newyorške najbolj vroče zabave za noč čarovnic je bila zelo vesela, da je končno "našla svojega Shreka". Foto: AP

Manekenka se je v preteklosti že našemila v vse mogoče, od stare gospe do Jessice Rabbit, tokrat pa sta se s partnerjem Tomom Kaulitzem (sicer glasbenikom, članom zasedbe Tokio Hotel) odločila za skupni kostum, za katerega sta se prelevila v princeso Fiono in Shreka.

Na zabavo sta se pripeljala v posebni kočiji, nato pa sta na rdeči preprogi pozirala tako sama kot z otroškim vozičkom. "Zelo sem vesela, da sem končno našla svojega Shreka," je organizatorka zabave pojasnila za Entertainment Tonight. "Vedno sem si za noč čarovnic želela biti Fiona, a do zdaj nikoli nisem imela svojega Shreka, s katerim bi bilo to mogoče. Vesela sem, da si je tovrstnega kostuma želel tudi on, prav posebno je bilo opazovati celoten proces prelevitve v lika."

Klumova in njen 29-letni partner pa nista bila edina, ki sta v svoja kostuma vložila kar nekaj dela. Lupita Nyong'o se je denimo prelevila v Dionne iz Clueless, Kat Graham je bila Stanley iz Maske, Zac Posen je bil Willy Wonka, Padma Lakshmi pa Črni labod.

Več utrinkov z rdeče preproge si lahko ogledate v spodnji galeriji.