Hugh Hefner je na Twitterju objavil tudi utrinek s poroke. Foto: Twitter
Hugh Hefner je na Twitterju objavil tudi utrinek s poroke. Foto: Twitter
Hugh Hefner in Crystal Harris
"Srečno novo leto vam želita gospod in gospa Hefner", je še zapisal na spletnem socialnem omrežju. Foto: Twitter

Potem ko je leta 2011 mlada Crystal 86-letnega Hefa le nekaj dni pred poroko pustila, sta se čez nekaj mesecev ponovno zbližala. Poroko sta, tako kot napovedano, organizirala na zadnji dan leta kar na njegovem dvorcu v Los Angelesu. Tokrat nevesta ni pobegnila, poroča Us Weekly.

Svetlolaska je priznala, da sta se prvič razšla zaradi nje: "Potrebovala sem nekaj časa zase, stran od Hefa in njegovega dvorca. Ta čas mi je pomagal, da sem spoznala, da je moje mesto tu ob Hefu. Najino razmerje je boljše, kot je bilo kdaj koli. Zelo sem srečna in tudi Hef je."

Opazka o "dvesekundnem" seksu
Tabloidom je Crystal sicer po koncu razmerja vrgla kost za glodanje, saj je v pogovoru z radijcem Howardom Sternom "razkrila", da seks s slovitim plejbojem ni bil omembe vreden - vse skupaj je namreč, kot se je izrazila, trajalo le "okoli dve sekundi".

Za izrečene besede se je nato opravičila na Twitterju: "Intervju s Sternom me je res prestrašil. Tako oster je," je zapisala na spletnem socialnem omrežju in dodala: "Bila sem nepripravljena in zato mi je ušlo nekaj besed, ki jih ne bi smela izreči. Žal mi je." Hef je (prav tako prek Twitterja) sprejel njeno opravičilo: "Crystal se je opravičila za besede, ki jih je izrekla v oddaji Howarda Sterna, kar cenim. Tako in tako niso imele prav veliko zveze z realnostjo."

Hefov tretji skok v zakonski jarem
Hugh je bil sicer pred tem poročen že dvakrat, leta 1949 je 'usodni da' izdahnil Mildred Williams, leta 1989 pa Kimberley Conrad. Z obema nekdanjima ženama ima po dva otroka. Pred Harrisovo se je videval z mladimi svetlolaskami, kot so Holly Madison, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt in Brande Roderick.