Naklonjenosti nista skrivala. Foto: Reuters
Naklonjenosti nista skrivala. Foto: Reuters
Tina Maze
In medtem ko je Lindsey držala pesti za svojega dragega, je Tina Maze oblekla majico, ki so ji jo podarili njeni navijači in na kateri piše, da bo v Sočiju osvojila pet zlatih medalj. Na Facebooku je zapisala: 'Navijači dobro skrbijo zame.' Foto: Facebook Tine Maze

V Dublinu v ZDA je konec tedna potekal prestižni Predsedniški pokal, v katerem so se najboljši ameriški igralci golfa pomerili z reprezentanco tujcev, v kateri so bili vsi razen Evropejcev. Dogodek v Ameriki privabi ogromno zanimanje javnosti, ameriške golfiste pa so ves čas spremljale tudi njihove boljše polovice.

Vsak dan druge obleke
Tako je bilo tudi pri Tigerju Woodsu, ki je imel na travi ves čas podporo svoje izbranke, zvezdnice alpskega smučanja Lindsey Vonn, s katero sta par od marca letos. Od javne objave njune ljubezni - prvo skupno fotografijo sta objavila na Facebooku - je plavolasa smučarka, ki okreva po hudi poškodbi kolena, na smučišča pa naj bi se vrnila že konec meseca v Söldnu, Tigerja spremljala že na več turnirjih.

Na Predsedniškem pokalu so jo fotografirali vsaj tolikokrat kot Tigerja, za katerega se je sicer pred leti razkrilo, da je svojo ženo Elin Nordegren varal z vsaj desetimi ženskami. Smučarka je bila videti odlično razpoložena, v nekem trenutku je Tigerju na ramo dala tudi ljubko veveričko (posnetek si lahko ogledate v videu).

Lindsey si je med turnirjem vzela čas tudi za obisk mladih smučarjev iz Michigana. V pogovoru z njimi je dejala, da ji je zveza s Tigerjem pomagala, da se zdaj bolje spopada s pritiskom. "Tiger razume pritisk in ve, kako je ves čas tekmovati na najvišji stopnji. Sama sem vedno imela težave z nastopi na največjih tekmah, kot so olimpijske igre, saj je tam toliko pritiska in pozornosti medijev. Tiger pa mora to prenašati vsak dan. Zato sem resnično vesela, da se lahko pogovarjam z njim o tem, imava zelo veliko skupnih točk. Najin športni profesionalizem je eden glavnih razlogov, zakaj najin odnos tako deluje," je dejala.

Romanco Tigerja in Lindsey na zelenici si oglejte v spodnji galeriji.