Vitalii pod krilom Americe Ferrera. Foto: EPA
Vitalii pod krilom Americe Ferrera. Foto: EPA

Med poziranjem fotografom je članica igralske zasedbe animiranega filma Kako izuriti svojega zmaja 2 nenadoma začutila premikanje pod belo toaleto Georgesa Hobeika, ko se je presenečena obrnila, pa je zagledala nočno moro zvezdnikov - Vitaliija Sediuka, ki se je po vseh štirih splazil pod njeno krilo.

Zgrabil jo je celo za gležnje in nekdanjo zvezdnico Grde račke dobro prestrašil, v bran ji je skočila tudi kolegica Cate Blanchett, nemudoma pa so na neslanega šaljivca skočili tudi varnostniki in ga v jeklenem primežu bliskovito odvedli s prizorišča ter ga predali policistom, incident pa ga je spet stal noči v zaporu.


Privošči si vse po vrsti

A ta ni bila prva - tam je prespal že lani, ko je nepovabljen vdrl na oder pred Adelinim zahvalnim govorom na grammyjih, leto prej si je prislužil klofuto Willa Smitha, saj ga je poskušal na rdeči preprogi poljubiti na usta, igralca Leonarda di Capria in Bradleyja Cooperja pa je zgrabil za mednožje, kot "striker" je vdrl tudi že na modno brv ...

Nekaj njegovih incidentov si lahko ogledate v priloženih videoposnetkih, v fotogaleriji pa je zbranih nekaj utrinkov njegove zadnje potegavščine v Cannesu!