Namiguje se celo, da naj bi bil na poti že četrti otrok - po poročanju tujih medijev je njegova partnerka Georgina Rodriguez že v petem mesecu nosečnosti. Foto: Reuters
Namiguje se celo, da naj bi bil na poti že četrti otrok - po poročanju tujih medijev je njegova partnerka Georgina Rodriguez že v petem mesecu nosečnosti. Foto: Reuters

Že pred dvema tednoma je v javnost prišla novica, da je Cristiano Ronaldo s pomočjo nadomestne matere postal oče dvojčkoma, zdaj pa je dokončno potrjeno, da je njegov sin Cristiano Ronaldo jr. dobil bratca in sestrico.

Sprva je medije zmedlo, da se v portugalščini uporablja enaka beseda za otroka in sina ("filho"), zato smo poročali, da je dobil dva sinova. Z objavo na družbenih omrežjih pa je športnik dokončno uspel utišati vse govorice ter potrdil, da gre za fantka in deklico.

Portugalska je pred dnevi izpadla na polfinalni tekmi v Čilu za pokal konfederacij, tako da jo čaka še tekma za tretje mesto. Toda Ronaldo je Rusijo zapustil predčasno in odpotoval domov, da bi lahko preživel več časa s hčerko in sinom.

"V Rusiji sem bil portugalski izbrani vrsti predan z dušo in telesom, čeprav sem vedel, da sta se mi medtem rodila otroka. Žal nam ni uspelo doseči glavnega cilja, ki smo si ga želeli, a prepričan sem, da bomo še naprej osrečevali naše navijače," je zapisal na družbenem omrežju.

Dodal je še, da je presrečen, da bo končno lahko spoznal otroka, za katera je do njegove vrnitve skrbela njegova mati Dolores Aveiro.

32-letnik že ima enega otroka - 6-letnega Cristiana Ronalda jr., trenutno pa je v razmerju z 21-letno špansko manekenko Georgino Rodriguez. Spoznala naj bi se na zabavi modnega dvojca Dolce & Gabbana v Madridu.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 29, 2017 at 10:09am PDT