Jennifer Aniston in  Gerard Butler tesno objeta na snemanju novega filma. Foto:
Jennifer Aniston in Gerard Butler tesno objeta na snemanju novega filma. Foto:
Jennifer Aniston in Brad Pitt
Podobnemu prizoru smo bili priča leta 2005. Jennifer in Brad sta naslednji dan oznanila, da se razhajata.

Eden izmed očividcev je za Daily Mail dejal, da sta se soigralca (trenutno snemata film The Bounty) vneto pogovarjala. "Kaj naj rečem. Oba sta seksi in samska. Ko končata snemati prizore, se družita naprej. Nobenemu izmed njiju se nikamor ne mudi," se je izvedelo iz virov britanskega časopisa.

"Jen in Gerard veliko 'vadita' tudi poljubljanje. Jen pravi, da je Gerard v tem pravi mojster," je še povedal vir in dodal, da se je Gerard zanimal za Jen že takoj, ko sta se spoznala septembra lani na filmskem festivalu v Torontu, vendar Jen takrat še ni bila zagreta zanj.

"Res se zanima zanjo in ne gre le za avanturo, ampak si želi, da bi Jen postala njegovo dekle. In vztrajen je, čeprav ga je Jen vztrajno zavračala," je še pojasnil vir. Sicer pa to ni prvič, da se Jen zaljubila med senamanjem. Po ločitvi od Brada Pitta leta 2005 se je videvala z Vinceom Vaughnom, s katerim sta sodelovala pri filmu Greva narazen (The Break-Up).

Po dobrem letu zveze z Vincem je sledila romanca z manekenom Paulom Sculforjem leta 2007, lansko leto pa so zaznamoavli začetki in konci zveze z Johnom Mayerjem. Pred kratkim so mediji pisali o njeni romanci z Bradleyjem Cooperjem, zvezdnikom Prekrokane noči, vendar pa je on romanco zanikal, kar je Jennifer prizadelo. Z Bradleyjem naj bi namreč šla na nekaj zmenkov, ta pa je medijem dejal, da sta le prijatelja.