Lindsey Vonn na turnirju na vsakem koraku spremljajo fotografi. Foto: Reuters
Lindsey Vonn na turnirju na vsakem koraku spremljajo fotografi. Foto: Reuters
Lindsey Vonn
Lindsey je za drugi dan turnirja izbrala športna oblačila. Foto: Reuters

Ameriška smučarka namreč prvič spodbuja svojega partnerja na kakšnem izmed turnirjev, to pa je tudi prvo pojavljanje športnega para v javnosti, kar sta dodatna razloga, da se okoli olimpijske zmagovalke v smuku vrti na stotine predstavnikov sedme sile in na tisoče navadnih opazovalcev, ki željo ujeti pogled Lindsey Vonn.

Medtem ko je Vonnova naredila pravo zmešnjavo med obiskovalci, pa se njen dragi ni pustil motiti medijskemu pritisku, kar je pokazal tudi na igrišču. S svojimi predstavami na turnirju je za zdaj zadovoljen: "Dobro sem začel, bil je soliden dan," je dejal Tiger.

Kot je videti po fotografijah, je bil to dober dan tudi za Lindsey, ki se je kljub nedavni operaciji kolena odpravila v Augusto spodbujat svojega fanta. Smehljajoča se Vonnova, ki ji na turnirju ves čas stoji ob strani tudi njena fizioterapevtka, je žarela v poletni peščeni obleki in velikem klobuku. Smučarka se je po poročanju prisotnih kmalu napotila v klubski bar, kjer si je koleno hladila z ledom, privoščila pa si je tudi kozarec šampanjca.

Sprva zanikala
Par je sprva zanikal, da je med njima kaj več od prijateljstva, a pred tedni sta oba na svojih straneh na Facebooku s skupnimi fotografijami in pripisi romanco potrdila. "Očitno ni bila najbolj varovana skrivnost, ampak da, hodim s Tigerjem Woodsom. Najino razmerje se je v teh zadnjih mesecih iz prijateljstva razvilo v nekaj več in me zelo osrečuje," je zapisala ona.

Woods se je od žene, švedske manekenke Elin Nordegren, ločil leta 2010, potem ko so na dan prišli njegovi nešteti skoki čez plot. Vonnova pa se je po štirih letih zakona januarja letos uradno ločila od nekdanjega smučarja Thomasa Vonna.