Madonno je prejšnji mesec na odprtje otroške klinike v Malaviju spremljal posvojenec David. Foto: Reuters
Madonno je prejšnji mesec na odprtje otroške klinike v Malaviju spremljal posvojenec David. Foto: Reuters

Slavna pevka je svoj zadnji rojstni dan pred vstopom v sedmo desetletje praznovala v Lecceju v Italiji, omislila si je "romsko" temo za zabavo, seveda pa na slavju niso manjkali niti njeni otroci: 20-letna Lourdes, plod Madonninega razmerja s fitnestrenerjem Carlosom Leonom, tri leta mlajši Rocco, ki se je zvezdnici rodil v zakonu z režiserjem Guyem Ritchiejem, in njeni štirje posvojenci: 11-letna David in Mercy James ter štiriletni dvojčici Estere in Stella.

Najmlajši deklici je Madonna iz Malavija posvojila februarja letos. Pred leti je iz iste afriške države v svoj dom sprejela Davida in Mercy James, prav v Malaviju pa je prejšnji mesec odprla prvi pediatrični center za operacije in intenzivno nego, poimenovan po Mercy.

Slavljenka - zabava, na kateri se je poleg njenega trlo zvenečih imen iz sveta zabave in mode, je trajala kar dva dni, dogajanje sta na družbenih omrežjih ovekovečila tudi fotograf Mert Alas in modni oblikovalec Riccardo Tisci - je nosila kostum s korzetom, njena dekleta pa so bila oblečena v ujemajoče se obleke Dolce and Gabanna, potiskane z vzorcem hortenzij.

A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 18, 2017 at 7:20pm PDT

Best ................

A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 18, 2017 at 6:17pm PDT

Yassssssssss Mambo!

A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 16, 2017 at 1:41pm PDT