Kot pravijo obveščeni, je Lourdes po materi podedovala nadarjenost, iz leta v leto pa ji je vse bolj podobna. Foto:
Kot pravijo obveščeni, je Lourdes po materi podedovala nadarjenost, iz leta v leto pa ji je vse bolj podobna. Foto:

Lourdes Maria Ciccone Leon, njena mati je popzvezdnica Madonna, njen oče pa trener fitnesa Carlos Leon, se je rodila 14. oktobra 1996 v Los Angelesu. Čeprav že od prvega dne vlada veliko zanimanje medijev za temnolaso deklico, je njeni slavni materi, ki se je kmalu po rojstvu Lourdes začela ukvarjati s kabalo, dekletovo odraščanje precej dobro uspelo skriti pred očmi javnosti. Je pa znano, da je deklica, ki jo bližnji kličejo Lola, nadarjena igralka, ki jo zelo zanima moda, igra pa tudi klavir.

Nadarjena lepotica in "supersestra"
Njen oče Carlos Leon, ki je z Madonno še vedno v dobrih odnosih, je o svoji lepi hčeri in njenih dobrih možnostih za uspeh v zabavni industriji povedal: "Vsak dan se pogovarjam z njo. Zelo je nadarjena, to ima po mami. Ima prednosti, ki jih jaz nikoli nisem imel. A od nje je odvisno, ali se bo odločila petje ali igro prenesti na višjo raven."

Nekaj let po rojstvu Lourdes se je Madonna poročila z britanskim režiserjem Guyem Ritchiejem, ki mu je leta 2000 rodila sina Rocca, danes ločena zakonca pa sta posvojila še Afričana Davida Bando (rojen leta 2005) in Mercy James (rojena leta 2006). Torej ima Lourdes dva mlajša brata in mlajšo sestro.

Madonna je o Lourdes kot starejši sestri povedala: "Je prava 'supersestra'. Krasna je z malimi. Ima tipičen odnos z bratom Roccom. Vsakih pet minut prehajata od ljubezni do sovraštva. A z malima dvema je čudovita, krasna. Zelo zaščitniška."

V galeriji si oglejte nekaj fotografij Madonnine prvorojenke v različnih starostnih obdobjih.