Kelly Ripa je sodelovala pri norčijah Jareda Leta. Foto: Reuters
Kelly Ripa je sodelovala pri norčijah Jareda Leta. Foto: Reuters
Obleka Mariah Carey je le stežka zadrževala vsebino. Foto: Reuters

Tam se nominiranci in sveži oskarjevci končno lahko srečajo s kolegi, prejemajo čestitke in zberejo vtise o večeru, ki jim je za vedno spremenil življenje ali vsaj potek kariere. Letos je bila sprostitev po napetem koncu podelitve, ko je prišlo do zmešnjave in so najpomembnejši zlati kipec večera, tistega za najboljši film, najprej podelili producentom Dežele La La namesto pravim zmagovalcem, ustvarjalcem Mesečine, gotovo še posebej dobrodošla.

V skladu z manj uradnim ozračjem številne zvezdnice za to zabavo "smuknejo v kaj udobnejšega", tako je denimo Viola Davis namesto rdeče obleke iz ateljeja visoke mode Armani oblekla bel hlačni kostim in visoke pete zamenjala za udobne čevlje na vezalke z debelim podplatom, Emma Stone je namesto v toaleti Givenchy, v kateri je nekaj ur prej prejela svojega prvega oskarja, prišla v preprosti kratki obleki, čez katero si je v skladu z za Los Angeles neznačilno hladnim in deževnim vremenom ogrnila suknjič.

Najverjetneje prav zelo udobno ni bilo Mariah Carey, ki je z globokim dekoltejem pokazala morda celo več, kot je želela, s sproščenostjo pa je kar malce pretiraval oskarjevec izpred nekaj let Jared Leto, v čigar oblačilu si marsikdo ne bi upal niti skočiti po kruh, kaj šele na pooskarjevsko zabavo. Še vedno ugibamo, kako je pričeska Halle Berry obstala vso noč in kakšen čudežni recept proti staranju uporabljata tako Halle (50) kot Jennifer Aniston (48).

Oglejte si nekaj utrinkov s črne preproge, posamezno fotografijo povečajte s klikom.