Malčica je jasno pokazala, da je moda (še) ne zanima. Foto: Reuters
Malčica je jasno pokazala, da je moda (še) ne zanima. Foto: Reuters

Glasbenik Kanye West, ki velja tudi za velikega modnega guruja, je na tednu mode v New Yorku predstavil svojo novo linijo obutve za Adidas. Gre za prvo linijo obutve za to športno znamko, pred tem je namreč West sodeloval z znamko Nike.

Več pozornosti kot novi izdelki pa so pritegnili zvezdniki, ki so se gnetli v prvi vrsti na modni reviji. Poleg glasbenikove slavne žene Kim Kardashian (in drugih članic družine K.) so mu podporo izkazali tudi glasbeni prijatelji Sean Combs, Jay Z in Beyonce, manjkala pa ni niti urednica ameriške izdaje modne biblije Vogue Anna Wintour.

Vse zvezde pa je zasenčila mala North West, ki naj bi si iz maminega naročja ogledovala očkovo delo. Modna revija pa je ni dolgo zabavala, kar je tudi jasno pokazala. Kim je nekaj časa vztrajala in jo skušala pomiriti, a ker deklica ni nehala jokati, sta skupaj zapustili dvorano, starleta pa se je vrnila sama. Ob tem prizoru so se številni obiskovalci zelo zabavali - najbolj so jih nasmejale reakcije (ali bolj rečeno ignoranca) pevke Beyonce in Wintourove, ki sta dogodek spremljali z resnimi izrazi na obrazu (le kaj sta razmišljali?).

North West pa ni šova "ukradla" le očetu, ampak tudi svoji teti Kylie Jenner, ki se je sprehodila po modni brvi. Drugače od svoje starejše sestre Kylie Jenner, ki je v svetu mode že dobro uveljavljena, 17-letnica še ni dobila veliko priložnosti za nastop na modnih revijah, zato je bila verjetno Kanyeju zelo hvaležna.