Lily-Rose je zelo dejavna na Instagramu. Foto: Instagram
Lily-Rose je zelo dejavna na Instagramu. Foto: Instagram
Dekle je očitno dobilo najboljše od obeh slavnih staršev. Foto: AP

Da je Lily-Rose res najnovejše modno "it" dekle, je še potrdil njen obisk Chanelove modne revije v New Yorku prejšnji teden, ki jo je obiskala z mamo.

Tam se je pojavila v svetli dvodelni Chanelovi kreaciji in modni kritiki so nemudoma pohiteli s hvalospevi, da je od vseh manekenk nase preusmerila pozornost na reviji.

Že prej so sicer opažali, da ima Lily-Rose za svoja leta neverjetno dodelan smisel za slog, ki očitno črpa navdih iz 90. let, skratka, iz časa, ko sta bila njena starša na vrhuncu - Johnny igralskih dni, Vanessa pa pevskih. Dekle je tako velika ljubiteljica džinsa, čevljev z debelim podplatom in majic s potiskom.

Filmski debi
Svetlolaska, ki ne more skriti, čigava hčerka je, bo šla sicer, kot kaže, po očetovih stopinjah, saj je pravkar končala snemanje komedije Yoga Hosers, v katerem igra glavno vlogo prav Depp. Film, za katerega si sicer ne gre obetati, da bo ravno oskarjevski material, v kinematografe prihaja junija.

A za zdaj je Lily-Rose bolj kot na velikih zaslonih prisotna na Instagramu - dekle ima 182.000 sledilcev, ki jim redno servira utrinke iz svojega življenja hollywoodskega otroka - zabave s prijateljicami, selfieji, preoblačenje v dizajnerska oblačila in čevlje, plavanje v bazenu, pohajkovanje po Los Angelesu in utrinki iz postelje s fantom.

Johnny in Vanessa sta se po 14 letih zveze, v kateri sta se jima rodila dva otroka (Lily-Rose in sin Jack), razšla leta 2012, potem ko je 51-letnega Deppa na snemanju Zapitega dnevnika malce preveč prevzela 23 let mlajša mlajša Amber Heard.

Depp se je s Amber poročil februarja letos na svojem losangeleškem domu, potem pa še na zasebnem karibskem otoku.