Leonardo DiCaprio si je ogledal teniški dvoboj med Đokovićem in Murrayjem. Foto: AP
Leonardo DiCaprio si je ogledal teniški dvoboj med Đokovićem in Murrayjem. Foto: AP
false
Novak Đoković je prvič v karieri osvojil Roland Garros in ima zdaj hkrati v lasti vse štiri naslove največjih turnirjev na svetu. Foto: Reuters

Največji med njimi je gotovo z oskarjem nagrajeni igralec Leonardo DiCaprio (kipec je prejel letos, nagrajen je bil za vlogo v filmu Povratnik), ki je v družbi svojih prijateljev spremljal veliki finale v Parizu.

V nasprotju z Leonardom si je njegova kolegica, prav tako z oskarjem nagrajena igralka Hilary Swank (osvojila je kar dva oskarja za najboljšo žensko vlogo, prvega je dobila leta 2000 za film Fantje ne jočejo, leta 2005 pa za vlogo v drami Punčka za milijon dolarjev), ogledala tudi ženski finale med Španko Garbine Muguruza in Američanko Sereno Williams. Igralec Jean Dujardin, ki je leta 2012 osvojil oskarja za glavno moško vlogo za nastop v filmu Umetnik (prvi Francoz, ki je osvojil kipec), je finale spremljal v družbi dekleta, umetnostne drsalke Nathalie Pechalet.

Teniška navdušenca sta tudi igralca Hugh Grant in Tim Roth, teniški dvoboj si je ogledal tudi legendarni francoski nogometaš Eric Cantona ...

Finalista so v finalu spodbujali tudi njuni boljši polovici - žena Novaka Đokovića Jelena in žena Andyja Murrayja Kim - in drugi družinski člani.