Priljubljena trojica danes ... Foto: AP
Priljubljena trojica danes ... Foto: AP
Ekipa Seinfelda nekoč. Foto: Imdb

55-letni Jason in 65-letni Michael sta sprejela vabilo ustvarjalca serije 60-letnega Jerryja Seinfelda (soustvarjal jo je z Larryjem Davidom) in se udeležila dobrodelnega dogodka, ki ga je organiziral prav Jerry.

Trojica je na rdeči preprogi veselo pozirala skupaj, fotografije ponovnega snidenja legendarnih igralcev pa so v dobro voljo spravile predvsem največje oboževalce serije.

Michael Donovan "Spike" Feresten Jr., pisec epizod Seinfelda in Simpsonovih, je na dogodku, kjer so zbirali denar za najmlajše, na skrivaj posnel fotografijo in jo objavill na Instagramu: "Ponovno snidenje Seinfelda." Da bi to bilo resnično popolno, pa je manjkala Julia Louis-Dreyfus, ki je v seriji nastopala v vlogi Elaine Benes.

Klasika za vse čase
"Komedija o ničemer", kot so jo v eni izmed začetnih epizod opisali sami, je bila za NBC silna uspešnica že v devetih letih od premiere pilotne epizode leta 1989 dalje. Dvodelni konec serije je zaznamovala neverjetno gledanost - pred male zaslone je bilo namreč prilepljenih 75 milijonov Američanov. Protagonisti serije so za javnost kljub dejstvu, da so serijo nehali snemati leta 1998, še vedno zanimivi. Osvojila je tri zlate globuse, redno se je uvrščala na seznam najboljših televizijskih šovov, tako je postala klasika za vse čase.

Serija, za katero sta Seinfeld in David črpala navdih iz nanizanke The Abbott and Costello Show iz 50. let, je spremljala zanimivo življenje glavnega junaka, samskega komika, in njegovih prijateljev, ki so ga popestrile 'življenjske resnice' Seinfeldovih komičnih nastopov.