Vam je všeč pevkina nova tetovaža? Foto: Twitter Rihanna
Vam je všeč pevkina nova tetovaža? Foto: Twitter Rihanna
Rihanna
Rihanna za zaprtje športnega poletja v Londonu presenetljivo ni izbrala izzivalne obleke. Foto: EPA

Barbadoška pevka, ki je na četrtkovi podelitvi MTV-jevih videonagrad odnesla domov le en kipec - njena skladba We found love je bila imenovana za naj video leta - se je na profilu na Twitterju pohvalila z novo tetovažo, ki jo ima tik pod prsmi.

24-letna pevka, ki je že večkrat pokazala, da ni nič kaj sramežljiva, se je odločila fotografijo razgaljenega oprsja postaviti kar na priljubljeno socialno omrežje, kjer pohvale in kritike njenih sledilcev (teh je 2.343.274) padajo kot za stavo.

Tetovažo - gre za egipčansko boginjo magije, plodnosti in ljubezni Isis - je pevka posvetila svoji stari babici Dolly, ki je umrla junija: "Boginja Isis - popolna ženska. Vzor prihodnjim generacijam - #babicaDOLLY - vedno v in na mojem srcu - moja prva ljubezen."

Rihanna nastopila z zasedbo Coldplay
Novo pevkino tetovažo je bilo mogoče opaziti tudi na zaprtju paraolimpijskih iger, kjer se je zvezdnica na odru pridružila zasedbi Coldplay, s frontmanom Chrisom Martinom je zapela njuno skupno uspešnico Princess of China, s svojim mentorjem Jay-Z-jem je zapela skladbo Run This Town, seveda pa ni pozabila niti na skladbo We found love.

Britanci so na zaključku športnega poletja v Londonu zapeli 15 pesmi, najbolj pa je odmevala pesem Paradise, ki je bila svojevrstna himna paraolimpijskih iger.

Nekaj fotografij z zaprtja paraolimpijskih iger si lahko ogledate spodaj.