Speči Victoria in Harper Seven. Foto: Facebook
Speči Victoria in Harper Seven. Foto: Facebook
David in Harper Seven Beckham
Slavni nogometaš ljubeče stiska svojo hčerkico. Foto: Twitter

Fotografiji male Harper Seven s starši se tako nista pojavili na naslovnici kakšne znane revije, ampak kar na socialnih omrežjih Facebook in Twitter. Victoria se je odločila za tvitanje: "Vsi smo tako srečni, fantje pa so nad malo sestrico čisto navdušeni," je zapisala v petek, danes pa je objavila še fotografijo svojega moža Davida, ki ljubeče zre v malo kepico v svojem naročju. "Mala očkova punčka," je dopisala.

David Beckham pa se je odločil za objavo slike na svojem uradnem Facebookovem profilu in na zid prilepil fotografijo spečih Victorie in Harper Seven: "Moji dekleti sem slikal, ko sta spali."

Pod obe objavljeni fotografiji se je takoj usulo na tisoče komentarjev, v katerih so prevladovali čestitke, komplimenti in veselje ob tem, da je slavni par po treh sinovih končno dobil tudi deklico.

Najprej na socialnih omrežjih
Obe sliki sta bili objavljeni v črno-beli tehniki, kot tudi fotografija visoko noseče Victorie, ki jo je David na svojem Facebooku objavil pravzaprav, tik preden je nekdanja članica skupine Spice Girls odhitela v bolnišnico, kjer je 9. julija rodila zdravo deklico, ki je tehtala 3.458 gramov, na svet pa je prijokala pet minut pred osmo zjutraj po krajevnem času.

Tudi novica o tem, da je nekdanja članica skupine Spice Girls rodila, je v svet prišla prek socialnega omrežja - prek Twitterja jo je namreč sporočil Beckhamov predstavnik za odnose z javnostmi Simon Oliveira, nič drugače pa ni bilo niti pri razkritju dekličinega imena - tudi za to je David uporabil kar Facebook.

Zakaj Harper Seven?
Na podlagi česa sta Victoria in David izbrala njeno ime Harper Seven, sicer ni jasno, je pa sedmica (angleško seven) nekoč krasila njegov dres - ko je še igral za Manchester United in za angleško reprezentanco.

Slavni par, ki se je poročil leta 1999, ima, kot je znano, že tri sinove - 11-letnega Brooklyna, osemletnega Romea in petletnega Cruza, zato sta si goreče želela deklico.