Kelsey in Kayta o spolu otroka še molčita. Foto: Reuters
Kelsey in Kayta o spolu otroka še molčita. Foto: Reuters
Greer Grammer
Greer svojega očeta ne more prehvaliti. Foto: Reuters

Grammer in njegova četrta žena Kayte Walsh pričakujeta že tretjega otroka. Grammer ima sicer iz prejšnjih zakonov in zvez štiri otroke, leta 2011 pa je postal še dedek, saj je njegova najstarejša hčerka, 32-letna Spencer Grammer, rodila sina Emmetta Emmanuala Hesketha.

Novorojenček naj bi na svet pokukal že pred novim letom in se pridružil bratcu in sestrici, dveletnemu Kelseyju Gabrielu Eliasu in štiriletni Faith Evangelini Elisi, ki sta se mu rodila v zakonu z Walshevo.

Tistih, ki poznajo igralca, novica o ponovnem očetovstvu ni presenetila, saj 61-letnik otroke naravnost obožuje. Že kmalu po rojstvu sina Kelseyja je povedal: "Ne predstavljam si, da se s Kayte ne bi trudila še za enega otroka. Takoj ko je prišel na svet, sva vedela, da bova kmalu znova starša."

Ustvarjen za očeta
Čeprav Grammer ni bil vedno najboljši partner, pa njegovi otroci zanj ne najdejo slabe besede. 24-letna Greer Grammer, ki je plod Grammerjeve afere z vizažistko Barrie Buckner, je po poročanju revije People povedala, da je Grammer kot ustvarjen za očeta. "Moj oče obožuje otroke, vedno si je želel veliko družino."

Grammer ima poleg 32-letne Spencer, 24-letne Greer, dveletnega Kelseyja, štiriletne Faith še dva otroka iz zakona s Playboyevo zajčico Camillo Donatacci, in sicer 14-letno Masion Olivio in 12-letnega Juda Gordona.