Igralka Gal Gadot in njen mož Jaron Varsano sta se razveselila četrtega otroka. Klubu deklet, ki ga sestavljajo 12-letna Alma, 6-letna Maya in štiri leta mlajša Danielle, se je pridružila nova članica Ori.

38-letna zvezda filma Čudežna ženska je veselo novico z javnostjo delila na svojih družbenih omrežjih. Objavila je namreč fotografijo, na kateri drži novorojenčka v bolnišnici. "Dobrodošla moja sladka punčka. Nosečnost ni bila lahka, a sva jo preživeli," je zvezdnica zapisala v svoji dobrodošlici mali Ori in dodala, da je v življenje družine prinesla veliko svetlobe.

"Živiš v skladu s svojim imenom, Ori, kar v hebrejščini pomeni moja luč," je pojasnila in dodala, da vse preplavlja neizmerna hvaležnost. "Dobrodošla v hiši deklet," je še nadaljevala, a šaljivo pristavila, da je "tudi očka zelo kul", poroča People.

Januarja 2022 je Gadot v intervjuju za revijo InStyle delila, da so nosečnosti zanjo težke, vseeno pa ji je rojevanje dejansko pri srcu in bi to zaradi njegove čarobnosti počela "enkrat na teden, če bi lahko". "Trenutek, ko začutiš, da ustvarjaš življenje, je neverjeten. Po pravici povedano sicer vedno prosim za epiduralno anestezijo, zato ni tako boleče," je priznala.