Revija obljublja 'fotografije, ki jih še ni bilo mogoče videti'. Foto: EPA
Revija obljublja 'fotografije, ki jih še ni bilo mogoče videti'. Foto: EPA
Shakira
Pred kratkim je nastopila v domači Bogoti, kjer je organizirala Shakira Pop Festival. Foto: EPA

Prve fotografije zvezdniških zaljubljencev, ki se zasipata s poljubi in hodita z roko v roki, je objavila kolumbijska revija Caras. Že naslovnica pritegne - na njej se 24-letni španski nogometaš in deset let starejša kolumbijska popzvezdnica čutno poljubljata, na naslednjih straneh pa je menda mogoče najti še več podobnih fotografij.

Govorice o tem, da sta Shakira in Gerard, sicer igralec Barcelone, vrgla oči drug na drugega, so se začele pojavljati pred nekaj meseci, še preden je pevka januarja končala enajstletno razmerje z odvetnikom Antoniom de la Ruo, sinom nekdanjega argentinskega predsednika.

Februarja je vse postalo jasno
Shakira se je nato preselila v Barcelono, uradno zato, da bi bila bližje sestri, ki tudi živi v katalonski prestolnici, prvi "dokaz" o njuni ljubezni pa je prišel v javnost v začetku februarja, ko je Pique objavil fotografije s praznovanja svojega rojstnega dne, na katerih je bila v njegovi bližini ves čas tudi Shakira. Sledile so še fotografije, ko sta z roko v roki zapuščala neko restavracijo v Barceloni.

"Waka-govorice" so postale "meso"
Parček se je sicer spoznal lansko pomlad, in sicer med snemanjem videospota za Shakirino pesem Waka Waka (This Time for Africa), ki je bila tudi uradna skladba svetovnega nogometnega prvenstva v Južnoafriški republiki. Na skrivaj naj bi se začela dobivati že kmalu zatem, poročajo katalonski mediji, julija pa naj bi v razkošnem hotelu Atzaro na Ibizi skupaj preživela tudi noč.

A takrat sta govorice oba še zagreto zanikala. Shakira je dejala, da gre za "waka-govorice", ki jih ni mogoče jemati resno, Pique, ki se je lani znašel v škandalu, saj je po spletu zaokrožila fotografija, v kateri stoji tesno skupaj z Zlatanom Ibrahimovićem, pa je izjavil: "Sva samo prijatelja, in to je vse."