Par je večino nosečnosti preživel na kmetiji Gigijine mame Yolande. Foto: Reuters
Par je večino nosečnosti preživel na kmetiji Gigijine mame Yolande. Foto: Reuters

Na svet je prijokala že težko pričakovana deklica 25-letne Gigi Hadid in njenega partnerja Zayna Malika, ki sta tako prvič postala starša.

Novico o pričakovanju dojenčka je, potem ko je informacije že objavil ameriški tabloid TMZ, Hadidova uradno potrdila aprila na razvedrilni oddaji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Par je veselo novico objavil na svojih družbenih omrežjih. "Najina punčka je tu, zdrava in prelepa," je v opisu slike, na kateri drži roko svoje hčerke, zapisal novopečeni očka. Nekdanji član fantovske skupine One Direction je še dodal, da je trenutne občutke nemogoče opisati: "Ljubezen, ki jo čutim do tega malega človeškega bitja, je onkraj mojega razumevanja."

Tudi mamica deklice, katere ime sicer še ni znano, je v svoji objavi dejala, da je njun svet zaradi novega prihoda nove članice družine že spremenjen, poroča Billboard.

Njen prihod je bil težko pričakovan

Gigijin oče Mohamed Hadid je že pred rojstvom svoje vnukinje objavil pismo, v katerem ji je med drugim zaželel srečno življenje in zapisal, da je ob novici, da bo dobil vnukinjo, tudi potočil kakšno solzo. "Vedi, da je dedek vedno blizu. Zate bom naredil kar koli," je še dodal.

Paru, ki se je spoznal leta 2015, so čestitali številni zvezdniki, med drugimi tudi Hailey Bieber, manekenka in žena Justina Bieberja, ki je zapisala: "Dobrodošla, punčka! Zelo sem vesela za vaju."