Giuliana in Bill Rancic odkrito govorita o svojem boju z neplodnostjo. Foto: Reuters
Giuliana in Bill Rancic odkrito govorita o svojem boju z neplodnostjo. Foto: Reuters

Delphine, ki je edinca resničnostnih zvezdnikov rodila, je pred kratkim imela splav, a je privolila v še en poskus oploditve z njunim zamrznjenim zarodkom. Najverjetneje je to zadnja priložnost za drugega biološkega potomca, razkrivata Ranciceva.

Kot so lahko spremljali gledalci njunega šova, sta se tv-voditeljica in poslovnež, ki ga poznamo iz Trumpovega Vajenca, dolgo trudila za naraščaj. Ko je leta 2010 že kazalo, da jima je s pomočjo umetne oploditve (IVF) uspelo, je Giuliana imela splav, nato pa so ji med naslednjim IVF-postopkom ugotovili, da ima raka na dojki.

Nato je končno posijalo sonce, Duke se je iz nadomestne matere Delphine rodil avgusta 2012. Pred kratkim sta se Giuliaina in Bill odločila, da svojim "zamrznjenčkom" dasta še eno priložnost in januarja sta izvedela, da je Delphine noseča, saj si bolj kot kar koli Duku želita dati bratca ali sestrico. Toda Delphine je aprila pri devetih tednih nosečnosti splavila.

"Zlomilo se nama je srce, neutolažljivo sem jokala. A zaradi nje sem se morala sestaviti skupaj. Je močna in izjemna ženska," je Ranciceva povedala za People in dodala, da bo naslednji poskus najverjetneje tudi zadnji. Zamrznjen imata le še en zarodek, Giuliana pa bo še nekaj časa jemala zdravila po uspešni terapiji zaradi raka na dojki.

"Sprijazniti sem se morala, da najverjetneje nikoli ne bom sama rodila otroka. Usoda zadnjega zarodka pa je negotova. Po tem ne bova poskušala več," pravi 39-letna Giuliana.