Novico je par objavil na družbenem omrežju Instagram. Foto: Reuters
Novico je par objavil na družbenem omrežju Instagram. Foto: Reuters

Glasbenika sta že od nekdaj vedela, kako želita poimenovati svojega sina. Pink je leta 2010 v intervjuju pojasnila, da bosta sina zagotovo poimenovala Jameson, saj imata oba irske korenine in oba obožujeta viski. Njun prvi sin je tako dobil ime Jameson Moon Hart.

Spola drugega otroka glasbenika, ki sta poročena od leta 2006, nista želela izvedeti pred samim rojstvom. 41-letni Carey pa je pred nekaj tedni priznal, da bi si sicer vseeno bolj želel imeti sina. "Želim si, da bi bil otrok zdrav. Doma že imamo princesko, zato morda malo upam, da prihaja fantek."

Pink pa je v oddaji Good Morning America razložila, da uživa v starševstvu. "Zelo rada sem mama," je dejala. "Že pred časom sem se odločila, da bom imela uspešno družino, in to je eden izmed mojih največjih življenjskih ciljev."

Glasbenica je svojo nosečnost kar nekaj časa skrivala in jo javnosti razkrila šele novembra. Na omrežju Instagram je objavila fotografijo, ki jo je pospremila zgolj z napisom "Presenečenje!".

Preden se je rodila Willow, je pevka novico razkrila v pogovorni oddaji Ellen. Nato so jo na vsakem koraku začeli zasledovati paparaci, ki so želeli fotografirati njen nosečniški trebušček. Zvezdnico je to pred leti močno razjezilo, zato je tokrat novico želela javnosti pokazati kar sama.

Jameson Moon Hart 12.26.16

A photo posted by P!NK (@pink) on Dec 28, 2016 at 2:31pm PST