Kris Jenner jih šteje 58, Flajnik pa 31. Foto: US Weekly
Kris Jenner jih šteje 58, Flajnik pa 31. Foto: US Weekly

58-letna Jennerjeva in 27 let mlajši Flajnik, sicer vinar iz Kalilfornije, naj bi se začela dobivati kmalu po tem, ko je "sanjski moški" iz 16. sezone šova Bachelor julija gostoval v pogovorni oddaji Jennerjeve.
"Začela sta se družiti. Takoj se je prijateljstvo razvilo v nekaj več. Zdaj hodita," je povedal neimenovani vir za ameriški tabloid Us Weekly.

Flajnik, ki je bil pred tem krajši čas v zvezi z igralko Jennifer Love Hewitt, je sicer zvezo znova zanikal. "Pa smo spet tukaj. Hej, @usweekly, morda bi me lahko sem pa tja poklicali in preverili dejstva," je zapisal na Twitterju. Us Weekly sicer je Flajniku poslal elektronsko pismo, na katero je odgovoril zgolj: "O, Jezus, ne grem se več."

Ostaja poročena
Da je Flajnik slovenskega rodu, je potrdil v eni izmed oddaj Bachelorja, ko je govoril o smrti svojega očeta in omenil, da sta z mamo po pogrebu odletela v Italijo in Slovenijo, od koder izvira očetova družina, pepel pa sta pokopala pod dedovo jablano, "na starem domu".

Kris Jenner je sicer uradno še vedno poročena z nekdanjim ameriškim olimpijcem Bruceom Jennerjem, s katerim sta se nedavno razšla po 22 letih zakona. Zahtevka za ločitev sicer ni vložil še nobeden od njiju. "Med nama ni sovraštva. Sva povezana in zavezana svoji družini," je za Us Weekly povedala menedžerka (in mati) sester Kardashian prejšnji mesec. "Tako sva srečnejša."