Hiša s sedmimi spalnicami in šestimi kopalnicami s skupno 560 kvadratnimi metri bivalnih površin je bila zgrajena leta 1970.

Posestvo nudi lep razgled na Miami in je obkroženo z drevesi, za hišo so bazen in travnik ter dostop do zaliva Biscayne s pomolom za čoln.

Mesečna taksa za združenje stanovalcev v ekskluzivnem predelu je 575 dolarjev na mesec, poroča nepremičninski medij realtor.com.

Dragić je hišo leta 2013 kupil za 7,9 milijona dolarjev, kar je Miami Heralnd takrat označil za dobro kupčijo.

Uspešna kariera v Ligi NBA in reprezentanci

Leta 1986 rojeni Dragić, ki ga v NBA-ju kličejo "Zmaj" (The Dragon), je v elitno košarkarsko Ligo NBA vstopil leta 2008. Igral je za klube Phoenix Suns, Miami Heat, Houston Rockets, Toronto Raptors, Brooklyn Nets, Chicago Bulls in Milwaukee Bucks.

Leta 2018, ko je igral za Miami, je sodeloval tudi na tekmi zvezd (All-Star), leta 2014 pa je kot igralec Phoenixa prejel nagrado za igralca, ki je najbolj napredoval.

Kot kapetan je leta 2017 Slovenijo skupaj z Luko Dončićem povedel do zgodovinskega naslova evropskega prvaka v Carigradu in prejel nagrado za najkoristnejšega igralca turnirja (MVP).

37-letni Dragić se je v letih igranja v ZDA najbolje počutil prav v klubu v Miamiju, kjer sta se sicer po osmih letih zakona razšla z ženo, s katero imata dva otroka.