Britanec, ki je leta navduševal z resničnostnim šovom Peklenska kuhinja, v njegovi lasti pa je več deset gostiln po vsem svetu, je novico, da je znova postal oče, sporočil na družbenem omrežju Instagram.

"Kakšno neverjetno darilo za rojstni dan. Prosim, pozdravite Jesseja Jamesa Ramsayja, težkega 3,45 kilograma," je zapisal Ramsay, ki je rojstni dan praznoval v sredo. "Še ena kepa ljubezni v Ramsayjevi brigadi. Trije fantje, tri dekleta. Končano."

57-letni Gordon in 49-letna Tana sta že starša 25-letni Megan, 23-letnima dvojčkoma Jacku in Holly, 22-letni Matildi ter štiriletnemu Oscarju.

"Bilo je živce parajočih devet mesecev, toda uspelo nam je in zdaj smo blagoslovljeni z malim," je v svoji objavi zapisala novopečena mama. "Družina Ramsay je definitivno popolnjena. Jesse James Ramsay, tako zelo te imamo radi."

Predtem je Gordon v svojih intervjujih večkrat dejal, da si želi Tana znova postati mama. "Sama sem ena od štirih, Gordon prav tako, tako da mi je to naravno," je dejala v pogovoru za revijo People.