Dvojnica naj bi se nazadnje pojavila med obiskom žrtev tornadov v Alabami. Foto: Reuters
Dvojnica naj bi se nazadnje pojavila med obiskom žrtev tornadov v Alabami. Foto: Reuters

Tovrstne teorije se pojavljajo že od začetka Trumpove administracije, v zadnjem času pa so znova postale občutno glasnejše. Nazadnje naj bi se njena dvojnica pojavila med obiskom žrtev tornadov v Alabami, ki jim je ameriški predsednik delil podpisana Sveta pisma.

Takrat naj bi se dogodka udeležila gospa, ki je nižje rasti kot Melania Trump, poleg tega pa naj bi imela precej drugače izoblikovan tudi obraz.

Dvojnica zaradi odpora do moža

Tuji mediji ugibajo, da ima Trumpova do svojega moža oziroma dolžnosti tako velik odpor, da raje plačuje dvojnico. Voditeljica oddaje The View na ameriški televiziji ABC, ki je sprožila tudi odziv Bele hiše, Joy Behar je ob tem dejala, da to pomeni, da morata ameriškega predsednika prenašati kar dve ženski oziroma se pretvarjati, da ga poslušata.

Druga voditeljica oddaje pa je razložila, da tovrstne teorije več povedo o javnosti, ki preveč časa preživi na svetovnem spletu in se osredotoča na tovrstne zarote. "Koliko truda bi bilo potrebnega za nekoga, da se pretvarja, da je prva dama," je razložila Abby Huntsman.

Pogovor so voditeljice sicer zaključile s sklepom, da so tovrstne govorice neumnost, vendar pa so z njim sprožile ogorčen odziv tiskovne predstavnice prve dame Stephanie Grisham, ki je dejala, da se je prva dama zagotovo udeležila dogodka ob izražanju podpore žrtvam v Alabami in da si nikakor ne zasluži tovrstne sramote.