Kot piše ameriški Page Six, sta se zvezdnika poročila v soboto na Sheltonovem posestvu v Oklahomi, kjer je ženin dal zgraditi dom za svojo drago in tudi majhno kapelico za veliki dan. Poroka je potekala v ožjem krogu, nanjo pa sta zaljubljenca počakala toliko časa, da se pandemija covida-19 konča in da lahko svojo srečo delita z bližnjimi.

Tako ženin kot nevesta namreč zelo prisegata na tradicijo. Tako se je Shelton, preden je Stefanijevo oktobra lani zaprosil za roko, prepričal, da se z zakonom strinja celotna družina.

V zakonski jarem sta se 45-letni Shelton in 51-letna Stefanijeva odločila skočiti po šestih letih zveze. Par se je sicer zbližal leta 2014, ko sta bila skupaj v žiriji priljubljenega glasbenega šova The Voice. Takrat sta bila oba sveže ločena.

Shelton se je ločil od še ene ljubljenke kantriobčinstva Mirande Lambert, Stefanijeva pa od rockerja Gavina Rossdala, s katerim ima tri sinove. Te je Shelton tudi vključil v načrtovanje poroke, pišejo ameriški mediji.

Glasbenika sta sicer skupaj posnela nekaj pesmi, kot so Nobody But You, Happy Anywhere in You Make It Feel Like Christmas.