Družinica Stefani-Rossdale se je povečala še za enega člana. Foto: EPA
Družinica Stefani-Rossdale se je povečala še za enega člana. Foto: EPA
Pevka si je tokrat želela deklico. Foto: EPA

Novico je v svet najprej poslal tabloid US Weekly, pri tem se je skliceval na ekskluzivno potrditev dveh zanesljivih virov, podrobnosti še niso bile znane.

Kmalu zatem pa je veselo novico na Twitterju potrdil tudi otrokov oče Gavin Rossdale, ki je zapisal: "Dobrodošel, Apollo Bowie Flynn Rossdale!" Obkroženega s srčki pa je zapisal tudi otrokov rojstni datum 2/28/14.

V oklepaju pa je dodal še pojasnilo, da sta Bowie in Flynn dekliška priimka obeh otrokovih babic.

Gwen si je tokrat želela deklico
44-letna pevka je sicer novico, da pričakuje tretjega otroka, potrdila jeseni, januarja pa je razkrila, da bo tudi tokrat deček, pa čeprav je sama potihoma upala, da bo deklica.

Gwen se je takrat na novo pridružila družbenemu omrežju Instagram. To priložnost je izkoristila, da svetu sporoči, katerega spola bo njen tretji otrok. Objavila je svojo fotografijo, na kateri nosi krono, in pripisala: "Bila sem pripravljena, da predam krono. Vendar pa sem očitno še vedno kraljica hiše, #fantekje #obkroženasfanti."

Kingston in Zuma dobila bratca
Gwen in njen mož Gavin Rossdale, s katerim sta poročena že 11 let, imata namreč že dva sina - sedemletnega Kingstona in petletnega Zumo. Rossdale ima iz prejšnjega razmerja z umetnico Pearl Lowe sicer tudi hčerko Daisy, tokrat pa je tudi Gwen upala, da se bo po hiši razlegal dekliški jok.

Za tretjega otroka sta se Gwen in Gavin sicer trudila že nekaj časa - pevka je za revijo Marie Claire razkrila, da si je "res, res želela" svojima fantoma že leta 2010 dati še bratca ali sestrico, a "takrat žal ni uspelo".

Prizadevala si je biti povsem nezahtevna nosečnica
Nazadnje je uspelo, pevka skupine No Doubt pa se je odločila, da nosečnost ne bo vplivala na njeno kariero in družabno življenje.

"Gwen še vedno hodi na veliko zabav in družabnih prireditev, vede se, kot da sploh ni noseča, s prijateljicami ne želi imeti nobenih dolgih pogovorov o tem," je njeno vedenje v času veselega pričakovanja takrat opisal njen prijatelj, ki je dodal, da res želi biti povsem nezahtevna nosečnica in mati.