Foto:
Foto:
Apple in Gwyneth Paltrow
Ko je bila Gwyneth noseča z Apple, se je zredila za 20 kilogramov. Z Mosesom je bilo enako. Foto: EPA

Gwyneth je priznala, da je prav zaskrbljena, kako bo izgubila kilograme, ki so ji ostali po rojstvu sina Mosesa.

Čeprav je bil drugi porod manj naporen in stresen, pa se "sovražni" kilogrami tokrat počasneje topijo, je razložila igralka. "Ko sem zanosila prvič, sem bila zgrožena. Dokler sem bila noseča, je bilo sicer vse lepo in prav. Ampak nekaj mesecev po porodu, ko je z mene vse viselo, sem bila obupana. Začela sem razmišljati, ali bo sploh kdaj bolje. No, šlo je na bolje, ampak potrebne je veliko telovadbe. Morali bi videti moj celulit ..."

Skrivnost je v dojenju
Gwyneth, ki z možem Chrisom Martinom in otrokoma Apple in Mosesom živi v Londonu, je prepričana, da je prav dojenje najbolj pomagalo, da je hitreje shujšala. "Ko se je rodila Apple, sem imela še tri mesece kasneje 10 kilogramov več kot včasih. Potem so izginili sami od sebe. Z Mosesom se dogaja enako. Veliko se gibljem, nisem pa na nobeni dieti, saj sem trenutno tovarna mleka." Povedala je, da ni več obsedena z makrobiotično prehrano, zvečer pa dostikrat nagne kozarček vina.

Ženske naj oblačijo ženske
Gwyneth pa ima za vse ženske, ki se borijo s kilogrami, še en nasvet: "Kupujte le obleke, ki so jih oblikovale ženske. Vse, kar so naredili moški, vrzite iz omar." 33-letna igralka trdi, da ženske oblikovalke znajo narediti oblačila, v katerih so malo bolj okrogle ženske videti odlično. "Oblačila, ki so jih narisale ženske, znajo odpuščati," pravi lepotica in dodaja: "Pijte veliko vode in uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem. In jejte svežo, organsko pridelano zelenjavo. To je že ogromno."