Plavolasa Gwyneth je novico, da bo v zrelih letih zakonu dala še eno priložnost, razkrila v pogovoru, objavljenem v njeni reviji za zdrav življenjski slog Goop. S Falchukom sta se pojavila tudi na naslovnici  omenjene revije, na kateri oba nosita belo kratko majico, on pa jo objema. Foto: Reuters/ HRH The Duchess of Cambridge 2018
Plavolasa Gwyneth je novico, da bo v zrelih letih zakonu dala še eno priložnost, razkrila v pogovoru, objavljenem v njeni reviji za zdrav življenjski slog Goop. S Falchukom sta se pojavila tudi na naslovnici omenjene revije, na kateri oba nosita belo kratko majico, on pa jo objema. Foto: Reuters/ HRH The Duchess of Cambridge 2018
Gwyneth se je leta 2014 po desetih letih zveze razšla s pevcem britanske poprock zasedbe Coldplay, kot razlog pa navedla nenavaden izraz "zavestno odparčkanje", po katerem je še danes znana. Foto: Reuters

Za Gwyneth in Brada je zakon, ki sta ga sklenila na dvorišču igralkine vile na Long Islandu, drugi. On je bil v preteklosti poročen s TV-producentko Suzanne Bukinik, s katero ima dva otroka, ona pa s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom, s katerim ima prav tako dva otroka.

Elegantnega obreda v New Yorku so se udeležili številni znani obrazi – od Jerryja Seinfelda, Stevena Spielberga in Cameron Diaz do Roberta Downeyja.

"Poroko sta načrtovala vse leto," je za britanske medije razkril vir blizu para, ob tem pa pojasnil, da sta se novopečena zakonca neznansko trudila, da bi "bila poroka kar se da zasebna in skrivnostna."

Plavolasa igralka slovi tudi po svoji eleganci in natančnosti. "Gwyneth se osredotoči na vsak detajl, zato je bila poroka zares kot iz pravljice," še dodaja neimenovani vir.

Prava "prava" poroka
Ko se je Paltrowova leta 2003 poročila prvič, poročnemu obredu ni posvečala veliko pozornosti, zato se je druge poroke še posebej veselila. "Navdušena sem nad vsem v zvezi z načrtovanjem poroke, saj ob prvi poroki nisem imela pravega poročnega obreda," je v preteklem intervjuju razkrila za revijo People.

Tudi zaročna zabava, ki sta jo novopečena zakonca priredila aprila, je bila na izjemno visoki ravni. Na svečani zabavi s 400 povabljenci je bilo toliko zvezdnikov, da so nekateri mediji celo ugibali, ali ni bilo vse skupaj le pretveza za skrivno poroko Paltrowove.

Poleg Witherspoonove in Robertsove so bili takrat navzoči še Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Demi Moore, Cameron Diaz z možem Benjijem Maddnom, Rob Lowe, Jon Favreau, Chelsea Handler, Liv Tyler, noseča Kate Hudson, Gwynethina mama, igralka Blythe Danner ...