Že pred velikim dogodkom je Jennifer preživela nekaj dni v New Yorku s svojo družino, vključno z mamo Melindo, ki je pomagala pri pripravah na poroko. "Jennifer si je zelo blizu z mamo. Melinda je sodelovala pri velikem delu poročnih priprav," je pred tem povedal vir za revijo People.

Prejšnji mesec je Melinda hčerki organizirala predporočno zabavo na prostem, ki se je je udeležila vrsta ljudi, ki igrajo pomembno vlogo v Jenniferinem življenju.

Da sta z Nassarjem zaročena, je Jennifer sporočila januarja lani. "Nayel Nassar, edinstven si," je zapisala ob skupni fotografiji na Instagramu, na kateri se tudi vidi zaročni prstan.

"Ta konec tedna si mi popolnoma spodnesel tla pod nogami in me presenetil na kraju, ki mi toliko pomeni in kjer imava toliko skupnih strasti. Komaj čakam, da preživim preostanek najinih življenj v skupnem učenju, rasti, smehu in ljubezni. Da, milijonkrat da!"

"Rekla je da!"

Nassar je bil rojen v Chicagu, a je odraščal v Kuvajtu, od koder prihajata njegova starša. Je šolani jahač, ki je tekmoval tudi na olimpijskih igrah v Tokiu. Lansko zaroko je pospremil s skupno fotografijo in pripisom: "REKLA JE DA!!"

"Trenutno se počutim kot najsrečnejši moški na svetu. Jenn, si vse, kar bi lahko sanjal ... in toliko več. Komaj čakam, da še naprej rasteva skupaj na tem popotovanju, imenovanem življenje. Svojega si brez tebe preprosto ne morem več predstavljati. Ljubim te bolj, kot si lahko predstavljaš. Hvala, ker se ob tebi prav vsak dan zdi sanjski. Na večnost!"

Paru sta takrat čestitala tudi Jenniferina starša, ki sta sicer od avgusta tudi uradno ločena.