"Danes res pogrešam svojega očka," je zapisala 35-letna igralka ob prisrčni fotografiji, na kateri nasmejani Willis pestuje malo Rumer v beli poletni oblekici.

Le nekaj dni prej se je očetu poklonila tudi Rumerinina mlajša sestra Tallulah Willis (29) in ob seriji fotografij zapisala, kako ponosna je, da je njegova hči.

Na prvi fotografiji sedi Tallulah, prav tako igralka, ob Bruceu na kavču, s prepletenima rokama.

Sledi fotografija Tallulinega vozniškega dovoljenja, na katerem je videti njeno polno ime, Tallulah Belle Bruce Willis, na tretji je nasmejani Willis na odru, na četrti pa oče in hči med sprehodom, pri čemer ona nosi trenirko z napisom "Umri pokončno", poklon Willisovi uspešnici iz leta 1988.

“Prekleto, te fotografije me nocoj res preplavljajo s čustvi. Si moje celo prekleto srce in tako ponosna sem, da sem tvoja Tallulah Belle Bruce Willis," je zapisala ob naboru fotografij.

Pred dnevi je Tallulah o očetovi demenci spregovorila tudi v pogovorni oddaji Drew Barrymore.

"Isti je, kar mislim, da sem se naučila, da je največ, kar si v tem trenutku lahko želiš," je povedala Barrymorovi. "Ko sem z njim, vidim ljubezen, in to je moj oče in rad me ima, kar je res nekaj posebnega.”

Živeti z demenco

Družina 68-letnega igralca je njegovo diagnozo frontotemporalne demence delila z javnostjo februarja.

"Bruce je vedno našel radost v življenju – in je pomagal vsem okoli sebe, da sledijo njegovemu zgledu pri tem. Ogromno nam pomeni, ko vidimo, kako se je javnost zdaj v tem duhu odzvala na njegovo diagnozo. Tako zelo smo ganjeni od vse ljubezni, ki ste jo v teh težkih časih delili do našega ljubega soproga, očeta in prijatelja," je zapisala družina na Instagramu.

"Vaše nadaljnje sočutje, razumevanje in spoštovanje nam bo omogočilo, da pomagamo Bruceu živeti karseda polno življenje."

Tallulah je Barrymorovi razložila, zakaj so tako odkriti glede Willisovega stanja.

"Mislim, da sta razloga dva – po eni strani smo mi taki kot družina, po drugi strani pa je za nas zelo pomembno, da ozaveščamo javnost glede frontotemporalne demence," je povedala. "Če lahko vzamemo nekaj, s čimer se spopadamo kot družina, in pomagamo drugim ljudem, da naredimo nekaj lepega iz vsega skupaj, nam to veliko pomeni."

Tallulah, Rumer in Scout (32) sta se Willisu rodila v zakonu z nekdanjo soprogo Demi Moore, iz drugega zakona z Emmo Heming pa ima še hčerki Mabel (11) in Evelyn (9).