Igralec je zaradi posledic možganske kapi umrl v 53. letu starosti. Foto: Reuters
Igralec je zaradi posledic možganske kapi umrl v 53. letu starosti. Foto: Reuters

Hčerka, ki jo je imel z Rachel Sharp, je na družbenih omrežjih delila fotografijo s pokojnim igralcem, najbolj znanim po vlogah v televizijskih serijah Beverly Hills 90210 in Riverdale.

"V zadnjem tednu se je zgodilo ogromno," je zapisala 18-letnica. "Vse se dogaja tako zelo hitro. Za las pravočasno sem se vrnila iz Malavija, da sem lahko tukaj z družino, v zadnjih 24 urah pa sem prejela neverjetno veliko izrazov podpore."

Dodala je, da se sicer na čisto vsako sporočilo ne more odzvati, da pa vsakega vidi in tudi ceni. "Ne vem, kaj v takšnih okoliščinah reči oziroma narediti. Gre za nekaj, za kar nikoli ne dobiš napotkov, sploh ko je vse tako močno izpostavljeno očem javnosti. Zato bodite potrpežljivi in vedite, da sem hvaležna za vso ljubezen."

Igralec je sicer umrl v bolnišnici, v krogu družine ‒ svojih otrok Jacka in Sophie, svoje zaročenke Wendy Madison Bauer, nekdanje žene Minnie Sharp, matere Ann Bennett, brata Toma Perryja, sestre Amy Coder in bližnjih prijateljev. Družina je ob tragičnem dogodku zaprosila za zasebnost, hkrati pa se zahvalila za vso podporo.

Začasno prekinili snemanje serije Riverdale

Perry je v zadnjem času najaktivneje sodeloval pri snemanju televizijske serije Riverdale, ki pa so jo, kot so sporočili v uradni izjavi po njegovi smrti, začasno nehali snemati, saj želijo igralcem in celotnemu osebju omogočiti dovolj časa, da se soočijo s tem dogodkom.

Na dan, ko je slavnega igralca zadela možganska kap, je televizija Fox News celo napovedala vrnitev priljubljene serije Beverly Hills na male zaslone. Šlo naj bi za nadaljevanko iz šestih delov.