Par se je razšel pred enim mesecem, a srečna nista bila že dalj časa. Foto: EPA
Par se je razšel pred enim mesecem, a srečna nista bila že dalj časa. Foto: EPA
Helena Christensen
Bo manekenka Helena Christensen naslednja, ki bo omrežila mladega avstralskega igralca? Foto: EPA

Avstralskega igralca so opazili na zabavi v nočnem klubu v New Yorku, kjer je plesal s številnimi lepoticami, med njimi tudi z manekenko Heleno Christensen in mlado zvezdo neodvisnega filma Cloe Sevigny.

Tudi Michelle, s katero se je 28-letnik videval tri leta, ne žaluje preveč za Heathom. Čeprav je fotografi še niso ujeli v družbi nobenega fanta, so jo večkrat opazili, kako se zabava s prijateljicami.

Par naj bi živel ločeno že nekaj časa, ko pa sta bila skupaj, drug z drugim več ur nista spregovorila niti besedice. Težave so se začele takoj po rojstvu hčerke, prijatelji pa so dejali, da niso bili presenečeni, ko sta medijem priznala, da se razhajata. "Večkrat po rojstvu hčerke sta se razšla, a sta vedno zgladila nesoglasja. Zelo dolgo sta poskušala spet obuditi ljubezen, predvsem zaradi Matilde."

Še vedno je skrben oče
Čeprav Heath preživlja noči v klubih, pa ne zanemarja svojih starševskih dolžnosti, saj ga večkrat vidijo na sprehodu po New Yorku s hčerkico Matildo. 23-mesečno hčerko naj bi pred kratkim popeljal v otroški muzej, kjer sta se zadržala več ur in se zabavala na otroških igralih.

Heath in Michelle sta se zaljubila na snemanju filma Brokeback Mountain leta 2004, mesec dni po tem, ko je avstralec končal razmerje z Naomi Watts.