Zvezdnika se ločujeta po sedmih letih zakona. Foto: EPA
Zvezdnika se ločujeta po sedmih letih zakona. Foto: EPA
Heidi Klum

Čeprav so se v javnosti pojavljale govorice o mogoči spravi med zvezdnikoma - tudi sam Seal je dejal, da še vedno upa, da se bosta s Heidi spravila -, Heidi in Seal, ki sta pred skoraj tremi meseci šokirala javnost z novico, da se razhajata, očitno nista našla dovolj velikega razloga, da bi še naprej vztrajala v zakonskem življenju. 38-letna Heidi je v petek na losangeleško sodišče vložila zahtevo za razvezo od moža.

V tožbi je kot vzrok za ločitev navedla "nepremostljive razlike" in zaprosila za skupno skrbništvo nad štirimi otroki - sedemletno deklico Leni (Heidi jo je rodila v razmerju s Flaviem Briatorejem, a je ta nikoli ni priznal, zato jo je posvojil Seal), šestletnega Henryja, petletnega Johana in dveletno Lou. Ob tem je primarno skrbništvo nad otroki zahtevala zase, 49-letnemu Sealu pa naj bi priznali pravico do obiskov. Kmalu nekdanja zakonca imata sicer predporočno pogodbo, tako da se ta ločitev zagotovo ne bo vpisala med najdražje zvezdniške ločitve.

"Čeprav sva uživala sedem zelo ljubečih, zvestih in srečnih let zakona, pa sva se po veliko izpraševanja vesti odločila, da se razideva," sta januarja v skupni izjavi za revijo People sporočila 38-letna nemška supermanekenka in 10 let starejši britanski pevec.

Nova ljubezen Heidi Klum?
Heidi je tako pripravljena na svoje izzive, tudi na ljubezenskem področju pa naj ne po poročanju ameriške revije The National Enquirer bi izgubljala časa.

Manekenko in voditeljico so videli v družbi Thomasa Haya, sodelavca iz oddaje Germany's Next Top Model, njuno vedenje pa naj ne bi bilo le prijateljsko. Nemcu naj bi njegova rojakinja dobesedno jedla iz roke, na večerji pa naj bi se tudi objemala in se zaljubljeno gledala. "Svojo romanco sta želela ohraniti kot skrivnost, ampak ljudem na snemanju (oddaje, op. a.) je bilo vse jasno. Očarala sta drug drugega in vedla sta se kot zaljubljenca," je za revijo izjavil neimenovani vir, ki je dodal, da je manekenka Thomasa že seznanila s svojim očetom Guentherjem Klumom.