Heidi s svojo sedem tednov staro hčerko. Foto: Seal.com
Heidi s svojo sedem tednov staro hčerko. Foto: Seal.com

Zvezda spodnjega perila Victoria's Secret in njen mož, pevec Seal, sta včeraj na njuni uradni spletni strani objavila prve fotografije njune prisrčne sedem tednov stare hčerke.

Mala Lou Sulola na fotografiji mirno počiva na maminem prsnem košu, na drugi sliki pa lepi mami družbo delajo vsi njeni otroci. Prisrčna fotografija je nastala tudi z očetom. Na spletni strani slike spremlja Sealova pesem A Fathers Way (očetova pot), ki jo je napisal za svojo družino.

Heidi, ki se je le pet tednov po porodu pojavila na sijajni predstavi znamke Victoria's Secret, je o hčerki napisala: "Lepša je, kot bi lahko opisala z besedami, in srečna sva, da je izbrala naju in jo bova lahko gledala, kako odrašča." 36-letna mama je še dodala, da se je s prvim pogledom iz oči v oči med njimi rodila neskončna ljubezen.

Seal in Heidi veljata za enega izmed najsrečnejših parov v Hollywoodu. Par sta postala, ko je manekenka pod srcem še nosila Leni, sledila pa je Heidina ločitev od prvega moža formule 1 Flavia Briatoreja. Leta 2005 se je zgodil veseli dan v Mehiki, kjer sta si Heidi in Seal nadela prstana, Heidi pa je svoj priimek spremenila v Samuel. 46-letni pevec je Leni vzgajal od rojstva in si jo zdaj zelo želi posvojiti.

Lou naj bi bil zadnji otrok, saj je s štirimi otroci veliko dela. Heidi pravi: "Midva sva v manjšini ... Štiri je popolno - tri je veliko, ampak štiri ... Veliko dela je."