Foto: AP
Foto: AP

V ponedeljek zvečer je 49-letna manekenka svojo vrnitev zaznamovala v kostumu črva od glave do pet. Celotno telo je bilo pokrito z izjemo oči in ust.

V videoposnetku, ki ga je posnela oddaja Good Morning America, je videti Klum, kako se premika po modri preprogi in se spušča na tla, da izvede gib črva.

Pred nočjo čarovnic je s sodelavcem pri oddaji Making the Cut Timom Gunnom dala sledilcem vpogled v njen proces priprave. Trudila se je, da ne bi pokazala preveč, povedala pa je, da je letošnja maska še posebej strašljiva.

"Še nikoli se nisem počutila tako klavstrofobično. Še posebej, ker kostuma ne morem kar sleči ... Zato bom morala res dihati." A Nemka je popolnoma predana svojemu videzu – tako kot vsako leto. "Ko ga imaš na sebi, ne moreš reči, 'Oh, to je lasulja in snemi jo'. Ničesar ne morem sneti. Prilepljeno je."

Voditeljica je razkrila tudi, da je prva stvar, ki jo naredi na svojih zabavah za noč čarovnic, ta, da naredi nekaj krogov, da pozdravi vse – in pri tem poskuša ugotoviti, kdo je pod vsakim kostumom.

Na zabavi je bil ob njej mož Tom Kaulitz, ki je izbral masko ribiča z okrvavljenim očesom.