Katherine Heigl oziroma dr. Izzie Stevens ne bo več v zdravniški ekipi Talentov v belem. Foto: Reuters
Katherine Heigl oziroma dr. Izzie Stevens ne bo več v zdravniški ekipi Talentov v belem. Foto: Reuters
T. R. Knight
T. R. Knight želi kariero graditi tudi na drugih podočjih.

Novico o odhodu priljubljenih likov "zdravniške" serije Talenti v belem (Grey's Anatomy) je objavila ameriška revija US Magazine. Novico o koncu snemanja svetlolase Heiglove, o katere odhodu se je dolgo šušljalo, je potrdil tudi njen soigralec James Pickens, ki v nanizanki igra primarija dr. Richarda Webbra.

"Da, odhaja," je Pickens potrdil odhod Heiglove za ameriško revijo. "Kamor koli že gre, ji želim le vse najboljše," je še dodal. Pickens pa je poleg odhoda 30-letne igralke potrdil še odhod T. R. Knighta, ki igra dr. Georgea O'Malleyja. "Želi se posvetiti drugim področjem v svoji karieri," je dejal Pickens.

Pri ABC-ju, ki producira nanizanko, pa novice o odhodu dveh priljubljenih likov (še) niso želeli komentirati. Tako 35-letni Knight kot pet let mlajša Heiglova, ki je za vlogo Izzie Stevens prejela tudi emmyja, sta pri ekipi že od samega začetka od leta 2005.

Kariero želita nadaljevati na velikem platnu
T. R. Knigt naj bi že nekaj časa želel prekiniti pogodbo z ABC-jem, Heiglova pa se je že preizkusila tudi na velikem platnu. Med drugim smo jo lahko videli v filmih Vedno priča, nikoli nevesta (27 Dresses) in Napumpana (Knocked Up).

A. M.