Hulka Hogana je v depresijo dodatno spravila ločitev od žene Linde, ki ga je zapustila po 23 letih zakona. Foto: EPA
Hulka Hogana je v depresijo dodatno spravila ločitev od žene Linde, ki ga je zapustila po 23 letih zakona. Foto: EPA
Družina Hogan
Družinska idila Hoganovih se je zrušila kot hišica iz kart. Foto: EPA


Slavni rokoborec je spregovoril o tem kako se je počutil, ko so ga zapustili vsi člani družine in ko je dosegel dno: "Samo sedel sem in pil tablete, ki sem jih zalil z rumom. Glas v glavi mi je en trenutek govoril, naj sprožim pištolo, drug trenutek pa naj tega ne storim, saj le reve naredijo samomor." Silak je dejal, da samomor preprečil telefonski klic Laile Ali, hčere Muhammada Alija, ki jo komaj pozna: "Nikoli ji nisem rekel, da mi je dejansko rešila moje življenje."

Družinske težave Hoganovih
V knjigi Življenje zunaj ringa je med drugim opisan trenutek, ko se je slavnemu rokoborcu življenje v trenutku spremenilo na slabše: "Hiša je bila prazna, jaz pa se ne znajdem najbolje, ko sem sam. Otroci so odšli, z ženo pa sva se ločevala."

Ločitev po 23 letih zakona
Ločitveni proces od žene Linde, ki ga je zapustila po 23 letih zakona, je na Hulka vplival zelo slabo, tako finančno kot psihično. Potem ko ga je žena zapustila, je iz Hulkove hiše odšla tudi hči Brooke, ki ga obsojala, da je prav on kriv za materin odhod, saj naj bi jo ves čas varal. V Hulkovem najslabšem obdobju življenja pa je stvar dodatno poslabšala aretacija Hoganovega sina Nicka, ki je bil aretiran zaradi nenadzorovane vožnje, potem ko se je zapletel v prometno nesrečo.

Po dežju posije sonce
Po slabem temnem obdobju, opisanem v knjigi, je v Hulkovem življenju posijalo sonce. Januarja se je silak vrnil v ring, pred nekaj meseci pa se je 56-letnik zaročil s 34-letno Jennifer McDaniel.