Foto: AP
Foto: AP

Novico je objavil Page Six, opravljiva rubrika New York Posta, ki mu je uspelo pridobiti fotografije zakonskega para, kako se po londonskih ulicah sprehaja s prvorojencem. Novico je nato za ameriški People potrdil tudi predstavnik novopečenih staršev, ki je povedal, da sta se razveselila rojstva sina: "Zelo, zelo srečna sta!"

34-letna igralca sta potrdila, da pričakujeta otroka septembra, ko je Leslie pokazala nosečniški trebuh na naslovnici britanske revije Make Magazine.

Harington je ob koncu televizijske serije Igra prestolov povedal, da je pripravljen na očetovsko vlogo. "Najpomembnejša vloga, ki sem jo kdaj koli imel, se bliža h koncu. No, skoraj najpomembnejša ... Upam, da bom nekega dne oče."

Ravno Igra prestolov mu je dala družino."Med snemanjem te serije sem spoznal svojo ženo ... Če pogledam s tega vidika, sem dobil svojo naslednjo družino. To je glavna stvar, ki jo je zame naredila serija."

Kit Harington in Rose Leslie sta se spoznala leta 2012 na snemanju fantazijske serije, kjer sta bila kot Jon Snow in Ygritte ljubezensko povezana. Zaljubljenost v seriji se je na koncu preselila tudi v resnično življenje. Ta navezava je čez čas postala tako močna, da sta jo leta 2017 kronala z zaroko in leta 2018 s poroko. Par se je poročil na družinskem gradu družine Leslie na Škotskem. Na poroki so bili tudi njuni soigralci iz serije, med njimi Sophie Turner, Maisie Williams in Peter Dinklage.