Emma in Garrett. Foto: EPA
Emma in Garrett. Foto: EPA

Igralka Emma Roberts, ki je postala znana kot Addie Singer v Nickelodeonovi najstniški televizijski seriji Unfabulous, nato pa zaslovela še v serijah Ameriška grozljivka (American Horror Story) in Kraljice kričanja (Scream Queens), je na Instagramu objavila sliko s partnerjem, 35-letnim igralcem Garrettom Hedlundom.

"Jaz ... in moja najljubša fanta," je pripisala k fotografiji v Garrettovem objemu in z rokami, sklenjenimi okrog trebuščka, ki se jasno riše pod obleko.

Par so v javnosti prvič skupaj opazili marca lani, ko so ju ujeli med držanjem za roke v Los Angelesu. Hedlund je bil pred tem zaročen z igralko Kirsten Dunst, s katero se je razšel leta 2016, za Robertsovo pa je burno razmerje s soigralcem iz Ameriške grozljivke Evanom Petersom.

Spoznala sta se leta 2012 že na snemanju filma Adult World, njuno na videz sicer popolno razmerje je napolnilo časopise, ko je bila Robertsova aretirana zaradi družinskega nasilja, žrtev pa naj bi bil prav Peters. Pozneje sta sicer v skupni izjavi pojasnila, da naj bi šlo zgolj za nesporazum in splet nesrečnih okoliščin ter da se trudita, da bi to pustila za seboj. Leta 2014 sta se zaročila, na začetku lanskega leta pa razšla.