Skarsgård je novico o očetovstvu potrdil na premieri nove sezone serije Nasledstvo (Succession). Foto: AP
Skarsgård je novico o očetovstvu potrdil na premieri nove sezone serije Nasledstvo (Succession). Foto: AP

Ko so švedskemu igralcu na premieri četrte sezone HBO-jeve serije Nasledstvo čestitali za naraščaj, o katerem se je šušljalo že nekaj mesecev, se jim je prijazno zahvalil in pomahal s plišasto igračko, ki mu jo je neka oboževalka vrgla na rdečo preprogo. 46-letni igralec pa medijem ni razkril, kako sta otroka poimenovali in katerega spola je.

Rumeni mediji so vse od novembra, ko so Skarsgårda in Novotny, ki je prav tako igralka s švedskim potnim listom, z otroškim vozičkom opazili med sprehodom v New Yorku, ugibali, ali sta dobila prvega skupnega otroka. Še več – par sploh nikoli ni javno potrdil svojega ljubezenskega razmerja.
Tuva Novotny že ima enega otroka, 16-letno Ello, ki se je rodila v razmerju z nekdanjim partnerjem Nicolaijem Bjerrumom Lersbryggnom.

Skarsgård je v intervjujih večkrat dejal, da si zelo želi postati oče. "Preseči želim svojega očeta. Glede na to, da ima on osem otrok, moram verjetno čim hitreje začeti," se je pošalil. Govoril je seveda o Stellanu Skarsgårdu, prav tako znanem igralcu, ki je v dveh zakonih dobil kar osem otrok.

Pred zvezo s Tuvo Novotny je Skarsgård hodil z več slavnimi hollywoodskimi igralkami, med drugimi s Kate Bosworth, Amando Seyfried in Evan Rachel Wood, nato pa je bil v razmerju tudi z britansko manekenko Alexo Chung.